• +32/495 214583
  • info@seobureau.be
  • Camberg 15, ninove

Website laten maken prijs

Wat zijn de kosten van een website?

De prijs of kosten om een eigen website te laten ontwerpen is afhankelijk van een aantal factoren. Een belangrijk punt om de prijs te bepalen is: uit hoeveel pagina’s moet de website bestaan en wil je er SEO bij of niet? Bij ons krijgt iedereen een website die klaar is voor de toekomst, dit wil zeggen: responsive gemaakt, de website zal op elke pc, laptop, tablet of smartphone perfect werken. Je krijgt een moderne professionele website met CMS systeem (u kan zelf de website beheren en aanpassen) en ,je website zal gevonden worden in Google omdat wij hem bouwen volgens de regels van Google!  Wij werken niet volgens een uurloon, je weet bij ons op voorhand wat de kosten zullen zijn, en welke prijs u zal moeten betalen om een website te laten maken.

Om je op weg te helpen welke kosten of prijzen wij hanteren voor het ontwikkelen van een website staan hieronder een aantal pakketten. U kan uiteraard vrijblijvend met ons contact opnemen om je wensen en behoeften te bespreken, dan ontvang je onmiddellijk een totale kostprijs om een eigen website te laten ontwikkelen.

TOTALE KOSTEN VOOR EEN WEBSITE

Over welk budget u een beschikt, wij kunnen voor iedereen een professionele website maken die past in het budget. Onderstaande tabel geeft een totale kostprijs voor je website.

PRIJS ENKEL WEBDESIGN

Hier kan u onze 3 verschillende prijzen bekijken van webdesign (zonder SEO)

Website laten maken prijs

De prijzen hierboven zijn eenmalige kosten voor het ontwikkelen van de website. De kosten voor onderhoud zijn afhankelijk van het werk dat we moeten doen.

De prijs voor de hosting en domeinnaam bedraagt € 275/jaar. Inbegrepen een Pro Webhosting  pakket (domeinnaam, POP3 mailboxen, CMS webhosting, Database, 24/7 mailsupport, 99.8% uptime…)

PRIJS WEBDESIGN + SEO

Op elk belangrijk zoekwoord gerelateerd aan uw producten of diensten ontwerpen we een aparte SEO pagina, die we Nationaal, Provinciaal of regionaal gaan ondersteunen.

UW VOORDELEN COMBIPAKKET WEBDESIGN EN SEO PRIJS
Voor mobiel geoptimaliseerd (werkt op elke smartphone en tablet) Basic Webdesign + 5 SEO landingspagina’s Voor € 1.350
Website met template op maat in uw eigen huisstijl Basic Webdesign + 10 SEO landingspagina’s Voor € 1.850
Binnen 14 dagen online Basic Webdesign + 15 SEO landingspagina’s Voor € 2.125
Website kan zelf aangepast worden Basic Webdesign + 20 SEO landingspagina’s Voor € 2.550
Geoptimaliseerd voor Google Basic Webdesign + 25 SEO landingspagina’s Voor € 2.725
Bezoek gemeten via Google analytics Basic Webdesign + 30 SEO landingspagina’s Voor€ 3.100

Provinciaal of regionaal gevonden worden in Google is belangrijk voor een bedrijf. want dit zijn vaak ondernemers die lokaal zaken doen. Bijvoorbeeld een garage uit Zottegem is afhankelijk van de klanten uit die regio en een tuinman of schilder uit Oost-Vlaanderen wil klanten aanwerven in zijn Provincie. Als tuinman uit Oost-Vlaanderen gevonden worden in Limburg zal geen enkele zin hebben, want er is niemand die bijvoorbeeld een tuin zal laten leggen door iemand die meer dan 100 km moet rijden. Provinciaal of Regionaal gevonden worden is essentieel, want anders gaat uw potentiële klant naar de concurrent! Daarom zijn Provinciale en Regionale SEO Pagina’s zijn belangrijk voor een bedrijf!

 

Bekijk ook eens: Website laten maken Gent : – Website laten maken Antwerpen : – Website laten maken Brussel: – WordPress website laten maken: – Website laten maken prijs: – Website laten maken kosten: – Responsive design: – Optimalisatie zoekmachines: – Webdesign offerte