Prijzen

Hier kan u onze 4 verschillende prijzen bekijken van webdesign  met of zonder SEO

 

PRIJS WEBDESIGN + SEO

Op elk belangrijk zoekwoord gerelateerd aan uw producten of diensten ontwerpen we een aparte SEO pagina, die we Nationaal, Provinciaal of regionaal gaan ondersteunen.

UW VOORDELEN COMBIPAKKET WEBDESIGN EN SEO PRIJS
Voor mobiel geoptimaliseerd (werkt op elke smartphone en tablet) Basic Webdesign + 5 SEO landingspagina’s Voor € 1.475
 Website met template op maat in uw eigen huisstijl Basic Webdesign + 10 SEO landingspagina’s Voor € 2.100
Binnen 14 dagen online Basic Webdesign + 15 SEO landingspagina’s Voor € 2.575
Website kan zelf aangepast worden Basic Webdesign + 20 SEO landingspagina’s Voor € 3.150
Geoptimaliseerd voor Google Basic Webdesign + 25 SEO landingspagina’s Voor € 3.350
Bezoek gemeten via Google analytics Basic Webdesign + 30 SEO landingspagina’s Voor € 3.850

 

Provinciaal of regionaal gevonden worden in Google is belangrijk voor een bedrijf. want dit zijn vaak ondernemers die lokaal zaken doen. Bijvoorbeeld een garage uit Zottegem is afhankelijk van de klanten uit die regio en een tuinman of schilder uit Oost-Vlaanderen wil klanten aanwerven in zijn Provincie. Als tuinman uit Oost-Vlaanderen gevonden worden in Limburg zal geen enkele zin hebben, want er is niemand die bijvoorbeeld een tuin zal laten leggen door iemand die meer dan 100 km moet rijden. Provinciaal of Regionaal gevonden worden is essentieel, want anders gaat uw potentiële klant naar de concurrent! Daarom zijn Provinciale en Regionale SEO Pagina’s zijn belangrijk voor een bedrijf!

WEBSITE PRIJS = AFHANKELIJK VAN ENKELE FACTOREN:

Uw project en doelstellingen
Het type Design: Responsive …
Grafisch ontwerp
Kun je de website zelf beheren en aanpassen
WordPress CMS systeem
Wil je er SEO bij (wil je gevonden worden op zoekwoorden in Google)
Hoeveel pagina’s moet de website bevatten
De inhoud die we moeten creëren: foto’s, animaties, tekst, video’s …
….

PRIJS VAN EEN E-COMMERCE  WEBSHOP

Een e-commerce website en webshop succesvol ontwerpen hangt meestal af van de kwaliteit van de site, de doeltreffendheid ervan, de snelheid, de web marketing strategie, maar vooral de SEO die zichtbaarheid zal gegeven aan de producten die te koop zijn. Door het aantal producten die de webshop zal bevatten en de SEO die nodig zal zijn is het moelijk hier op voorhand een prijs op te kleven. Een e-commerce webshop ontwikkeling gebeurd op basis van een heleboel kenmerken en modules die de webshop zal bevatten, voor een webshop moet je een gemiddelde budget rekenen tussen de  2000 € en  4000 €  (zonder SEO) en tussen de 3000 € en 10.000€   (met SEO)e xclusief BTW

TARIEVEN VOOR WEBSITE ONTWERP

Bij elk webdesign project bespreken we in detail de prijs met u voordat we starten met het creëren van de professionele website. We definiëren uw onmiddellijke behoeften en wensen. Wij maken een prijs op voorhan, bij ons zijn er nadien geen bijkomende kosten.

Wij leveren u een website waarvan u eigenaar bent, domeinnaam en hosting licenties worden afgesloten in naam van uw bedrijf.

Klik hier voor uw prijsofferte voor een website creatie.