OPTIMALISATIE ZOEKMACHINES

Zichtbaarheid geeft waarde aan uw website. Uw website wordt volgens alle gekende regels van de kunst ontworpen, vooral met het doel de hoogst haalbare posities in Google te bereiken

OPTIMALISATIE

Meer dan 70 % van de bedrijven heeft een website, maar die wordt niet gevonden en brengt dus ook geen nieuwe klanten. En dat is erg jammer. Want door u website te laten optimaliseren krijgt u snel meer bezoekers en meer aanvragen!

Wij volgens de SEO ontwikkelingen op de voet en geven  uw website continue de aandacht die nodig is, dat zorgt u ervoor dat uw website een belangrijk middel zal worden is om omzet te genereren. Heeft u ook het idee dat uw website te weinig resultaat oplevert? Dan bent u bij hier aan het juiste adres.

GOOGLE ANALYTICS

Uiteraard wilt u als bedrijfsleider graag weten hoeveel bezoekers uw website aantrekt,  daar kunnen wij u natuurlijk mee helpen. In elke website integreren we Google Analytics, niet alleen om het verkeer te meten maar ook om uw website te analyseren en te verbeteren.

Wij kijken wekelijk naar het aantal bezoekers en de  we werken uw website of landingspagina’s bij waar het nodig is.  Door Google Analytics te gebruiken kunnen we aantonen dat SEO écht werkt, wij beloven u dus geen gouden eieren maar garanderen resultaat!