• +32/495 214583
  • info@seobureau.be
  • Camberg 15, ninove
Page
Webdesign voor massagesalons

Webdesign voor massagesalons

Het is precies wat de naam zegt; masseren met warme stenen van rond de 45 graden – massagesalon limburg. Hot stones zijn basaltstenen die gevormd zijn vanuit hete lava van vulkanen, welke eeuwenlang in de rivierbedding hebben gelegen, waardoor ze mooie ronde vormen hebben gekregen. Bij een penseelmassage gebruiken we penselen: een techniek die de doorbloeding sterk stimuleert.

Je bent toe aan iets heel nieuws. Misschien een carrière-switch. Of je wilt naast je normale werk een massage praktijk starten. Maar het kan ook zijn dat je een nieuwe “skill” wilt leren en massage spreekt jou wel aan Je wilt graag op een verantwoorde manier iemand kunnen masseren en echt weten hoe je dat het beste kan doen.

Massage Maastricht

Je wilt de meest complete vorm van masseren leren in een relaxte en ontspannen omgeving. Je wilt leren masseren. Je hebt geen zin in droge stof. Je leert het beste vanuit een praktijk situatie. Je wilt graag je klanten de best mogelijke massage ervaring geven. Je wilt verder kijken dan alleen wat massage technieken leren.

Wij willen graag een goede masseuse/masseur van je maken. Eén die weet wat er te koop is en hoe het werkt. Een masseuse/masseur die sterk in haar/zijn schoenen staat. Een goed gegronde masseuse/masseur worden is niet makkelijk, daar is heel veel oefening voor nodig. Maar wij helpen je gedurende die hele weg die je moet bewandelen om een echt goede masseuse/masseur te worden.

Massage Stenen

Gedurende de opleiding leer je bij ons niet alleen massage technieken, maar je leert ook masseren. Dat lijkt vreemd, maar alleen technieken maken geen goede massage. Je leert het pas door veel te doen. Door veel massages te geven. Door veel verschillende lichamen te masseren. Daar moet je wel in gesteund en begeleid worden.

Kortom we doen er alles aan om van jou een echte ontspanningsmasseuse (masseur) te maken. Het gehele opleidingstraject bestaat uit 3 lesjaren. Maar die hoef je echt niet allemaal te volgen om een goede masseuse/masseur te worden. Na het eerste jaar doe je al examen en krijg je een diploma.

Massagestenen

Maar als je daarna meer wilt leren, meer speciale vormen, meer diepgang, dan is het tweede en derde jaar een goed vervolg daarop. Het eerste jaar bestaat uit 19 lesdagen, allemaal op vrijdag, zaterdag of zondag en verspreid over 10 maanden. Het tweede les jaar zijn 9 dagen, ook allemaal op vrijdag, zaterdag of zondag (hotstone stenen).

De duur van het tweede les jaar is ongeveer 6 maanden. En tot slot hebben we ook nog het derde les jaar. Dat duurt 7 dagen. Uiteraard ook weer op een vrijdag, zaterdag of zondag. In januari starten we altijd met de zaterdag opleidingen, in maart starten de vrijdag opleidingen en in september starten altijd de zondag opleidingen. massage maastricht.

Massagepraktijk Alt Maastricht – 2021

Maar mensen die zelf ook masseur zijn en eerlijk naar je willen zijn, daar leer je iets meer van dan van mensen die alles lekker vinden. Van je fouten moet je tenslotte leren. We verwachten van jou dat je veel thuis masseert, minimaal 3 uur per week. Maar we nodigen je ook uit om op een aantal avonden bij ons met alle cursisten te komen oefenen.

Je krijgt van ons uiteraard: Duidelijke handleidingen van alle massagetechnieken en vormen Gratis gebruik van de les locatie op meerdere avonden voor onderlinge oefen sessies Persoonlijke ondersteuning, daar waar gewenst en noodzakelijk Gratis meedoen aan workshops en basis cursussen, maar alleen als er ruimte is Inbegrepen bij de opleidingsprijs zit 1 examen en 1 herexamen (indien nodig) Als je je direct wilt inschrijven voor een opleiding, kijk dan onderaan deze pagina voor de links naar de inschrijfformulieren.

Dat kan prima op een workshop, of via 1 van de informatie avonden die we regelmatig organiseren. Het verplicht je tot niets, maar zo kan je wel de les locatie zien en kennis maken met het team.

Beste lezer, ik heb je geduld op de proef gesteld hé. Is al een tijdje geleden dat je me nog gelezen hebt. Een druk najaar met veel reizen rond de wereld beperkte mijn tijd; er was maar weinig tijd voor mentale rust. Maar nu is alles weer back to usual aan het worden.

Ontspanningsmassage

Een groep vriendinnen leerde er een aantal basis . Voor velen was het een eerste kennismaking met massagetechniek; soms is er al eens iemand die een cursus heeft gevolgd en er verder wil (hotstone stenen). Wel, die mensen kunnen zeker aan de slag met de onderstaande video. Een zeer heldere instructie van een aantal .

Veel aandacht gaat naar technieken. Voor zij die schrik hebben om druk te zetten: je zal hier zien dat een menselijk lichaam behoorlijk wat druk kan hebben. diverse technieken waarbij de masseur elleboog, onderarm, vuisten en knokels gebruikt worden mooi gedemonstreerd. ook de richting van de beweging wordt zeer didactisch weergegeven.

Ook een Chriropractor, kinestis, personal trainer mechelen … moet een goede website hebben en goed gevonden worden binnen Google want bijna iedereen zoekt Fysiotherapie Of Chiropractie via het internet! Verbeter je fitheid en verleg je mentale grenzen dankzij personal training. Aan de hand van een persoonlijk plan kan ook jij de resultaten halen waar je van droomt. Een metamorfose die vandaag nog kan beginnen. bij Personal Coach Mechelen.

Relax Maastricht

Telkens opnieuw nieuwe technieken toevoegen aan je eigen aanpak: ook de cliënt apprecieert dit. Ongetwijfeld zal ook jij geïnspireerd zijn om enkele van deze technieken uit te proberen.

Zoek op Treatwell naar Zweedse massage bij jou in de buurt, Zoek op Treatwell, Een Swedish of Zweedse massage is zonder meer de populairste massage die er is – massagesalon maastricht. Met deze klassieke massagevorm word je door middel van een paar basistechnieken gemasseerd, zodat je uitgebreid van de nodige ontspanning van lichaam en geest kunt genieten.

Er bestaan vele soorten massages, wat natuurlijk heel fijn is omdat je zo altijd iets te kiezen hebt. massagesalon maastricht. Maar zie jij soms door de bomen het bos niet meer en wil je eigenlijk gewoon een ontspannende massage zonder al te veel poespas? Dan zit je met een Swedish massage helemaal goed.

In het buitenland wordt deze massage gewoon een massage genoemd, maar in Nederland en het Verenigd Koninkrijk spreek je van een Swedish massage, ofwel Zweedse massage. Het is een massage waarbij ontspanning centraal staat en waar je letterlijk blij van wordt. Door de warmtewerking en aanraking van een massage komen er namelijk hormonen vrij in je lichaam, waardoor het stressniveau daalt en je beter in je vel gaat zitten.

Beauty, Wellness, Waxing En Massages In Maastricht

Met deze massage ga je back to basics en het is dan ook niet voor niets de meest populaire optie onder alle massages. WAT KUN JE VERWACHTEN VAN EEN SWEDISH MASSAGE? Tijdens de Swedish massage wordt een mix van massagetechnieken gebruikt. De effleurage wordt het vaakst gebruikt. Bij deze techniek gebruikt de massagetherapeut handen, onderarmen en ellebogen om je spieren oppervlakkig te masseren.

De petrissage is wat steviger en kenmerkt zich door een kneed- en massagetechniek met draaiende bewegingen. Bij tapotage worden er met de vingertoppen of zijkant van de handen snelle en ritmische slagen gemaakt. Dit activeert de huid en bevordert de bloedsomloop. Aanvullend worden ook het onderhuidse weefsel en de huid gekneed en gemasseerd door middel van wrijfbewegingen met de duimen, vingertoppen en knokkels.