• +32/495 214583
  • info@seobureau.be
  • Camberg 15, ninove
Page
Het verhaal achter RIPPLE-valuta

Het verhaal achter RIPPLE-valuta

RIPPLE-valuta is een spannende nieuwe kans voor iedereen die geïnteresseerd is in het verkrijgen van financiële onafhankelijkheid door het rimpelsysteem te gebruiken. Dit is een vorm van valuta die niet wordt gecontroleerd of beïnvloed door een bepaalde bank of overheid. Het wordt gecontroleerd door geen banken en is ontworpen om de uitwisseling van alle soorten valuta’s van overal ter wereld mogelijk te maken. Er is veel gedachte in het creëren van een veilig en efficiënt betalingssysteem dat bij de behoeften van veel verschillende soorten mensen en bedrijven past.

Ripple kopen / verkopen

Veel individuen hebben vragen over de uniciteit van een rimpelvaluta versus andere soorten digitale valuta’s. Het eerste dat moet worden begrepen, is dat elk land een uniek economisch systeem heeft dat is gebaseerd op de waarde van hun inheemse valuta. De waarde van een rimpel kan veranderen als de waarde van hun inheemse valuta fluctueert. Wanneer u rimpelmunten koopt, worden ze gekocht op basis van de valuta die werd gebruikt om voor hen te betalen.  Ripple is een cryptocurrency die al weer een aantal jaar bestaat. Op deze website vindt u alles over de Ripple koers

Het RIPPLE-protocol is ontwikkeld om de overdracht van geld op een volledig anonieme mode mogelijk te maken. Dit maakt volledige vrijheid van gedachte mogelijk om mee te nemen en op welke valuta. Deze eigenschap maakt rimpelvaluta erg aantrekkelijk voor mensen die mogelijk monetaire uitwisselingen van cross-valuta willen bezighouden zonder informatie over hun financiële omstandigheden op te geven.

Een van de dingen die cryptocoins zo’n unieke technologie ten opzichte van traditionele geldoverdrachten maken, is dat de hele transactie over het internet gebeurt. Alle transacties tussen twee partijen zijn volledig privé en worden volledig anoniem gehouden door het gebruik van een unieke hash-functie genaamd het ringtekentalgoritme. In tegenstelling tot typische cryptografie, treedt de hele transactie plaats zonder de behoefte aan intermediair of bewaarder van derden. Deze functie is wat de rimpelvaluta onderscheidt van andere vergelijkbare systemen. Het maakt het ook een zeer aantrekkelijke optie voor mensen die zich zorgen maken over privacy en willen totale anonimiteit tijdens financiële transacties.

Het probleem met eerdere methoden van geldtransfers is dat ze vertrouwden op de betrouwbaarheid van één partij om de transacties door te gaan. Wanneer twee personen geld naar elkaar willen verdragen, is er geen garantie dat hun transacties vertrouwelijk zullen worden gehouden. Als gevolg hiervan was de overdracht van particuliere en vertrouwelijke informatie een zeer reëel probleem. Met de ontwikkeling van cryptosystemen zoals rimpel, is dit echter niet langer een zorg. Met het gebruik van het rimpelalgoritme blijven de transacties wiskundig gegarandeerd privé en vertrouwelijk, ongeacht of de betrokken partijen honderden of zelfs duizenden kilometers uit elkaar vallen.

Om te rimpel om aan te vatten en net zo populair te worden als andere soorten valuta’s, moet de onderliggende factor die er moeten zijn om een virtuele valuta te worden die door bedrijven populair zijn te worden gebruikt, is de flexibiliteit. Aangezien alle transacties via internet worden gedragen, is het vrij van de problemen die geassocieerd zijn met reizen naar verschillende locaties en het vaststellen van banden met betrouwbare lange afstandsdragers. In plaats daarvan maken de meeste bedrijven die met rimpelvaluta’s werken, gebruik maken van de rimpeling als een middel om geld van de ene plaats naar de andere over te dragen.

Voor een bedrijf dat gebruik maakt van rimpelvaluta, is er niet een probleem om informatie terug te krijgen tussen continenten. Omdat alle monetaire uitwisselingen plaatsvinden met het gebruik van openbare netwerken, is de transactiekosten ongeveer de helft van wat het met traditionele methoden zou zijn. Ook vanwege de aanzienlijke hoeveelheid gratis advertenties die de kaart biedt, is er bijna net zo veel competitie bij virtuele valuta omdat er zou zijn als de meeste bedrijven de gouden standaard voor hun geldoverdrachten gebruikten.

De toekomst van Digital Asset Management houdt veel belofte voor iedereen die geïnteresseerd is in het helpen van de wereld om verbonden te blijven. Een manier waarop dit kan worden bereikt, is door de implementatie van een oplossing die gebruik maakt van de RIPPLE-valuta-technologie. Het RIPPLE-protocol, per ontwerp, kan het digitale activum overdragen tussen twee locaties met bijna perfecte privacy. Om een onderneming te profiteren van de voordelen van deze technologie, moet het echter in staat zijn om een muntblok te beveiligen met de privésleutel die erbij hoort.

Meer over Ethereum

Ethereum is een op blockchain gebaseerd softwareplatform dat op zijn netwerk een gedecentraliseerde app-winkel en betalingssysteem host. Op Ethereum kunnen gebruikers gedistribueerde applicaties bouwen zonder regelgeving of censuur en slimme contracten gebruiken om veilige en betrouwbare transacties met elkaar uit te voeren.. Volg hier de ETH koers op de voet.