About

WEBSITE LATEN ONTWERPEN?

Website laten maken? Op zoek naar een professionele website tegen een betaalbare prijs, goede service én compleet op maat gemaakt? Dan bent u aan hier het juiste adres!

WEBSITE LATEN MAKEN DIE ONLINE SCOORT

Geen enkel bedrijf kan de dag van vandaag nog zonder een eigen website. Een  site is het online vistekaartje van een onderneming. Met een zeer kleine investering heeft u een prachtig webdesign waar u een tijd voort mee kan,  in tegenstelling tot vele andere marketing methodes  bent u met een webcreatie van ons team klaar voor de toekomst!

Wilt u een simpele of uitgebreide website laten makenwebsite laten makenuw conversie verhogen of een eigen webshop beginnen? Wij helpen u graag verder! Vraag vrijblijvend een offerte aan via het offerteformulier of bekijk onze webdesign referenties. Wij kunnen ook uw website optimaliseren voor Google!

WORDPRESS WEBDESIGN

website laten ontwerpenWij zijn zeer gedreven webdesign specialisten gespecialiseerd in het ontwikkelen van CMS (content management systeem) websites in WordPress. Met WordPress kunt u op een makkelijke manier alles zelfstandig bijhouden. Onderhoud door een externe partij is overbodig omdat u de informatie op uw site zelf kunt wijzigen. Nieuwe foto’s toevoegen, een artikel voor uw blog schrijven of een extra pagina aanmaken …

Wij zijn constant op de hoogte van de laatste trends op het gebied van webdesign. Kiest u voor responsive webdesign, zodat uw website ook goed zichtbaar is op tablets en smartphones. Een website laten onwterpen is bij ons is een website met het oog op de toekomst.

MOGELIJKHEDEN

Naast webdesign verzorgen wij:

WORDPRESS VOORDELEN

  • De beheeromgeving is modern en gebruiksvriendelijk
  • Met een persoonlijke videohandleiding kunt u de website gemakkelijk zelf aanpassen
  • WordPress biedt de perfecte basis voor zoekmachine optimalisatie
  • WordPress wordt constant geoptimaliseerd door tal van ontwikkelaars
  • Geen onnodige maandelijkse kosten
  • Inloggen met uw persoonlijke inloggegevens
Zakelijke webcreaties maken wij standaard, inclusief basis zoekmachine optimalisatie (SEO), zodat uw website een goede basis heeft om hoog te scoren in de zoekresultaten van Google en daardoor makkelijk vindbaar is. Kiest u voor een Website op maat? Dan wordt uw site ontworpen met inclusief een uitgebreide SEO scan en geavanceerde zoekmachine optimalisatie, de perfecte basis voor een vaste bezoekersstroom.

KOSTEN – PRIJZEN

Hoewel geen enkel project hetzelfde is hebben wij een aantal pakketten voor u samengesteld. Onderstaande pakketten geven een voorbeeld van de kosten die u kunt verwachten. Welk pakket u ook kiest,wij doen ons uiterste best om van u een tevreden klant te maken!