Webdesign

Webdesign op maat volgens de wensen en befhoeften van de klant daar staat SEObureau voor. Bij ons komt er meer bij kijken dan het maken van een aantrekkelijke website. Wij bieden aandacht voor gebruikerservaring, zoekmachine optimalisatie, gebruiksgemak en technische details. Dit zijn slechts enkele elementen die een rol spelen bij het ontwikkelen van een website die ontworpen is volgens de noden in van huidige concurrerende markt.

Ervaren Ons webdesign team

Ons webdesign team heeft een groot aantal effectieve services ontwikkeld om de groei van uw bedrijf mogelijk te maken. Waaronder WordPress-websites en e-commerceoplossingen gericht op bruikbaarheid en responsief ontwerp, creatieve merkoplossingen die persoonlijkheid in uw bedrijf brengen, en aangepaste programmering voor ideeën die u nodig heeft om het tot stand te brengen.

Of u nu een eenvoudige WordPress-website nodig heeft om uw bedrijf online te krijgen, of een meer gecompliceerde ecommerce-website, onze webdesigners zullen u helpen om uw visie tot leven te brengen.

WordPress Development

Het gebruiksvriendelijke, zoekmachine vriendelijke, flexibele ontwikkelplatform wordt momenteel gebruikt op meer dan 30% van alle websites. WordPress biedt een gebruiksvriendelijk contentbeheersysteem (CMS) waarmee u eenvoudig wijzigingen kunt aanbrengen.

 • Eenvoudig te bewerken
 • Zoekmachine vriendelijk
 • Zeer aanpasbaar
 • Meest populaire CMS ter wereld

Responsive Webdesign

Aangezien meer dan 50% van al het internetverkeer afkomstig is van een mobiel apparaat, is het maken van een mobielvriendelijke website niet langer optioneel: het is een noodzaak. Het begint allemaal met responsief webdesign.

Met een responsief webontwerp kan uw website zich aanpassen en zorgen voor een optimale ervaring op elk apparaat waarvan het wordt bekeken. Dit betekent dat uw website er fantastisch uitziet en perfect functioneert voor een gebruiker op een vaste pc, laptop, tablet of smartphone.

Elke website ontwikkeld door SEObureau maakt gebruik van responsief webontwerp en past zich perfect aan aan elk apparaat waar gebruikers toegang toe hebben.

 • Mobiel vriendelijk
 • Ontworpen voor elk appartaat
 • Eenvoudig CMS systeem
 • SEO vriendelijk

WooCommerce = eCommerce

Een flexibel e-commerceplatform, dat een naadloze integratie met uw WordPress-website aanbiedt. WooCommerce geeft je de mogelijkheid om 24/7 online te verkopen met een heerlijke klantervaring die je nergens anders zult vinden.

 • Systeem gebruikt bij 30 % van alle online winkels.
 • Gebouwd op WordPress
 • Eenvoudig winkelbeheer
 • eCommerce optimalisatie

Contacteer ons

Webdesign nodig? Bel ons voor meer info of maak meteen een afspraak op: 0495/21 45 83, je kan ook mailen naar: info@seobureau.be of ons contactformulier invullen. Tot gauw!


Bekijk ook eens: Website laten maken Antwerpen : – Website laten maken Brussel:WordPress website laten maken: – Website laten maken prijs: – Website laten maken kosten: – Responsive design: – Optimalisatie zoekmachines: – Webdesign offerte